Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drogy v Břasích

10. 1. 2013

Jednoduše svůj příspěvek napište jako komentář a nechte ostatní, ať na něj reagují. Vlastní jméno uvádět nemusíte, stačí přezdívka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Ubytovna

fuja na kolomba,25. 1. 2013 15:03

ale hovno se miješ ty špino fetácka koho tu soudiš kriple špinavej zasranej. tvoje mama se tak nemeje . a komus ereš že si alergicek na fény ? jsi hold buzuík no nic víc ty kriple špinavej , radši vykuř tátu a táhni do hahjzlu

Re: Re: Re: Re: Ubytovna

zmrd,25. 1. 2013 15:04

tjn kolombo vole chytrej jako jeho kurevská máma zasraná

Re: Re: Re: Re: Re: Ubytovna

kolombo,25. 1. 2013 15:38

narozdíl od Vás,nebudu urážet vaše rodiče protože nemůžou za to že místo člověka stvořili společenský odpad!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ubytovna

blee,25. 1. 2013 18:08

sám si odpad...!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ubytovna

flop,27. 1. 2013 10:22

souhlasím s kolombem,jediná přítěž Břas jste vy fetny špinavý!Jediný co dovedete je urážet na dálku ale ještě že nekles na na vaší úroven.KOLOMBO JEN DO NICH!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ubytovna

kkk,27. 1. 2013 12:52

Taky se přidávám určitě reagují ty 2 šmucky z ubytovny nenech se vyprovokovat těma nulama,byl jsem u toho když chtěl dát kámoš tý šmucce přes hubu byl hrozně silnej a když došlo a věc tak chtěl volat na pomoc policii je to ubohej,špinavej,smradlavej zmrd takže kolombo áš moji podporu jen tak dál!

Re: Re: Re: Re: Ubytovna

kripl už fakt,25. 1. 2013 15:15

aa ja nejsem fetka sryyyyy :D podle sebe soudim tebe vid ty mrtko ?? njn tady si ustřelil nikdy sem něměl nic chemickýho jaaa to je dement hold fotbalista malej rozum no :D a ješte k tomu břaskej co když se na vás dívam hrajete fakt fajne a ty jsi určo hlavní tahoun střídaček a ješte si občas pokouřiš trenérovi vid abys mohl zahřívat střidačky každej rok , fuj sem alergickej na buzíky a ješte k tomu na ulhany možna tak tvoje máma fetuje ty mrtky ale já ne ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Ubytovna

chuji,27. 1. 2013 14:46

no kdybys na ně koukal tak víš že na střídačky nikoho nemají!!a možná že právě ty seš ten kdo tady kouří němce a buzny aby měl na fet stejně skončíš v Praglu na hlaváku s vocasem v prdeli abys měl-a aspon na teplou polívku hihi

VZKAZ PRO MAJITELE IP ADRESY

Admin,24. 1. 2013 22:52

Vážený majiteli IP adresy 81.201.56.149. Děkujeme za poutavé úryvky z knihy o Harry Potterovi, děkujeme za životopis Jaromíra Jágra a za hezké úryvky z cestovatelských průvodců v německém a francouzském jazyce.

Tahle diskuze je nicméně věnována tomu, co se vám v Břasích líbí a co nelíbí. S ohledem na výše uvedené vám byl přístup do diskuze trvale zablokován. Pokud si myslíte, že jsme vás tímto krokem poškodili, napište na infobrasy@email.cz.

Děkujeme za pochopení, diskuze není určena spamerům.

Re: VZKAZ PRO MAJITELE IP ADRESY

ll,25. 1. 2013 10:33

neni zač jen sem chtěl aby zmizela ta diskuze kde jeden druhého jen obvinuje ;) ješte je v plzni tolik kaváren takže pokud budete dál psat trapne úryvky o věcech které by měla řešit jen policie , tak v tom budem pokračovat naštěstí je nás víc takže můžete blokovat až do rána ;)

nové přispěvky

kihsa.....,24. 1. 2013 16:55

vůbec ale tedy vůbec nechápu co se tady ted' píše počínaje písmeny K L S A... co je to za VAŠE STAROSTI A DISKUZE?????,

Úvaha o vesničce

Katka N.,20. 1. 2013 15:31

Patřím mezi přistěhovalce a věřte mi, že kdybychom nedali tolik peněz do opravy našeho domova, už bych tady nebyla.
Všechnu tu pakáš, jak píšete znám osobně, dokonce jsem některým podala pomocnou ruku a více mě tedy naštvalo to, co se dělo okolo, než- li to, co provedli oni. Nikdo z vám občanů teto špinavé, kolem dokola oklopené bordelem, závistivé vesničce nechápe, že se ještě najdou takový lidé, kteří dokážou někomu pomoci nezištně. Proto si tu pár místních dokázalo vymyslet, že jednomu chlapci jsem pomohla proto, že budu mít zajištěné bydlení, protože jeho babička na něho přepsala nemovitost.
Dalšímu chlapci, jsem pouze na čas umožnila bydlení, aby neskončil na ulici a nakonec jsem skončila na policii za napadení jeho sestry, což bylo naprosto smyšlené. Dokonce jsem si na to měla najmout nějaký mafiany, kteří ji zmlátili. A tečkou všeho byla situace, kdy se paní v vrátnici rozhodla, že žádný člen mé rodiny nebude pracovat v primalexu, protože všude na světě je normální, že vrátný rozhodujou o tom, kdo bude u nich pracovat a kdo ne. Tak proč dnes všechny velké firmy zaměstnávají personalisty.
Takže se zamyslete, kdo víc taky kazí vzduch?? Ti, co si dají jointa na hřišti nebo ti co se chvástají tím, že ani nevystrčí hlavu na dvorek, ale na druhý ukazují, pomlouvají a tak maximálně u pivka mají silný řeči, jak by to vše vyřešili, ale když dojde na lámání chleba drží pusu.
Touto úvahou se rozhodně nebudu zastávat feťáku, tím myslím lidí, kteří ujíždí na pervitinu. Jakub E. se opravdu dostal na šikmou plochu, Novíček, chlapec, kterého odvezli do blázince, mimochodem Dobřany, není blázinec, ale léčebna, již dlouho prodává drogy, také není moc řádným občanem, kdo z Vás byl jeho trestnou činnost nahlásit na policii??
Ale nechápu kde jste vzali to, že nějací ukrajinci nebo thajka z ubytovny fetují, jste normální ????
Nechápu proč ukazujete na Jamala, což je mimochodem slušný kluk, který má práci, stará se o svojí rodinu a má koníčky a rozhodně ne propíchané žíly na rukou a co stále máte proti Petrovi Prokopovi.
Vždy když o něm někdo mluví, tak tvrdí Petr mi nikdy osobně nic neudělal, ale slyšel sem ...
Styďte se !!!!!!

Re: Úvaha o vesničce

blbosti zase,20. 1. 2013 16:40

prokop fetuje to vim jistě vyděl sem ho i přitom vim že to píšeš ty káto a co brániš jamala ty snad víš jak se spolčil s tim negrem a chtely tu zbýt nějaký kluky asi né co a prokopik fetuje simě tak ho zasejc nebran jo , seženu ti důkazi jestly chceš . chodí k vám vyfetovanej. spíš si zamět pod sebou

Re: Re: Úvaha o vesničce

Katka N.,20. 1. 2013 17:03

jj tak ty důkazy přines a jestli myslíš tu situaci před ubytovnou a použítí kasru na bartoše, tak víš co, jen do toho, to že tu někdo chce zmlatit trinu jejich problém, ale je mi taky líto, že fetuje, sice bych ho kvůli tomu nemlátila. a jestli myslíš Soukupa, tak jen do toho... Ještě někoho????
a ano víš kdo to píše, protože se nestydím pod své názory podepsat ...
a proč mám zametat pod sebou?? nějak nechápu

A nevim Filipe, kde si vzal, že jsem napsala, že prokop je hodný, jen sem se zeptala co, proti němu máte ??? Jj a myslím, že zrovna ty by si měl vědět, že se dokážu zastat všech a rozhodně mi nemusíš dělat sluhu
A ještě jednou je to úvaha naprosto o něčem jiném, je to trochu nepochopeno.. Chtěla jsem poukazat na to, že velkým zlem jsou tu nejen feťáci, ale i většina lidí co jsou tu kolem...

Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

BOBR,20. 1. 2013 17:34

TO JAKO MYSLÍŠ MĚ TIM FILIPEM NEBO KOHO?

Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

bobr,20. 1. 2013 17:47

mě si vůbec neber do huby!! v tomhle nejedu

Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

bongař,20. 1. 2013 18:15

fůůůjtakej humel tady zase, do píče už tady s těma lidma proč tu jmenujete lidi jménem co je to sakra za svět ???? bobře sem na tvojí straně to je jasný vim že si to nespal nemáš za potřebí se tu srát s nějakou posranou diskuzí o tom kdo jakej je a myslim že zaméct vby sis měla určite každej má nějakej svůj bordel NEPOZNAL SEM BEZCHYBNÝHO ČLOVĚKA ,, takže i ty máš nějaký chyby . taky bych sem mohl naspat nějakou špínu ale proč ? mi proti tobě nějak nebojujem , ani nechcem . proč hned obvinuješ bobra ?

Re: Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

Katka N. ,20. 1. 2013 20:17

A proč myslíš, že bojuji proti tobě nebo bobrovi??? zkus si to přečíst znova. Mě se nelíbí,že se tady jenom ukazuje, nadává, hážou se všichni do jednoho pytle. Víš kolik věcí tady bylo řečeno, sám tu bydlíš dlouho, tak ti snad nemusím říkat, jak to tu chodí. Je mi líto, že jsi to pochopil tak jaxi to pochopil a to i jak to pochopil bobr, ale to je přesně ono, nevěříte tady jeden druhému, všechna tajemství jsou tady tajemstvím veřejným. Na jedné straně jste vy mladý a pak starší generace, která vás háže do jednoho pytle, ale to přece takto nejde...
Pak mě štve právě to, že do diskuze si začnou lidi stěžovat jak je tato situace hrozná, ale nikdo neudělá nic proto, aby se zlepšila. Ale jestli si myslíš, že svým názorem jsem ukázala na tebe nebo na bobra, že patříte mezi tu pakáš, tak píšu : NEPATŘÍTE MEZI TU PAKAŠ...
Ale spousta lidí tady napsala pravdu, že ten udělal to a ten ono, ale sviňarna je, že to napíšou sem, poplacají se po rameni a myslí si jací jsou kingové, ale dál s tím nic neudělají a na takový lidi jsem narážela..
A jestli chceš něco psát o mě, tak prosím, víš kolik pitomých otázek jsem musela zodpovídat na policii, kolikrát na mě bylo ukazováno, kolikrát mi lidi vyhrožovali, že mě ohlásí na sociálku, aby mi sebrali malého a proč ??? Jenom protože vás znám, jenom proto, že vás pozdravím, jenom proto, že jste chodili nebo chodíte na kávu, jenom proto, že tu bydlel můj bratr a ten se s vámi všemi kamarádí . Tak jenom proto jsem taky feťák, neschopná matka, nebo proto, že mi jedno, kdo z vás hulí nebo nehulí( kromě, ty víš koho). Takže napiš, vyhrožuj, mě už je to stejně jedno, tady jsem už dostala takových kopanců, že mě už snad nic nepřekvapí

Re: Re: Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

bongař,20. 1. 2013 21:04

já nic psát nebudu , já to myslel jen jako příklad. nejlepší by bylo aby celá ta diskuze byla smazána

Re: Re: Re: Re: Re: Úvaha o vesničce

BOBR,20. 1. 2013 21:56

hele mě je to jedno..já sem si jenom myslel že si myslíš že to tady píšu já ..když řikáš tedy že ne tak v pohodě..já proti tobě nic nemam..